top of page
gels akkoord (16).jpg

Over De Beek

Leuk om te weten!

Tijdens de meeste feestdagen (Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag) zijn wij gewoon open en verwennen we onze cliënten met een heerlijk diner!

Het dagcentrum

Ons dagcentrum is vijf dagen per week geopend en heeft twee groepen met een maximum van 12 tot 15 cliënten per groep per dag. We hebben zowel PG als somatische cliënten uit de hele omgeving.

In het dagcentrum worden activiteiten op diverse terreinen aangeboden, zoals beweging, geheugenactiviteiten, thema’s als valpreventie en veiligheid rondom het huis. We vinden het belangrijk dat onze activiteiten aansluiten bij de behoeften van de cliënten en betrekken hen daarom bij de programmering. Op deze manier biedt dagopvang een zinvolle invulling van de dag en heeft het een positieve uitwerking op het welbevinden.

Tevens ontmoeten ouderen andere buurtbewoners en worden ze in staat gesteld om sociale contacten op te bouwen en deze te onderhouden. Op die manier ervaren onze cliënten een zinvolle daginvulling en proberen we eenzaamheid te voorkomen. Naast de vele activiteiten bieden wij dagelijks een gezonde warme maaltijd aan tegen een kleine vergoeding.

08-04-2023 High tea (2).JPG
schepers uneken akkoord.jpg
bottom of page