top of page
Zomer 2023 (2).jpg

Woonzorgvoorziening de Zwarte Racker

Sfeervol wonen in Nieuw-Schoonebeek

Zwarte Racker is een kleinschalig woon- en zorgcentrum midden in Nieuw-Schoonebeek. Wij bieden 24-uurs verzorgd wonen aan ouderen die door fysieke en psychische beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Naast passende zorgverlening bieden we ook een gevarieerd activiteitenprogramma aan, afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de bewoners.

 

Onze 16 appartementen zijn zelfstandige huurappartementen en bestaan uit een woon/slaapkamer met een keukenblok en een badkamer. U betaalt hiervoor maandelijks huur, servicekosten en aanvullende diensten. Vanuit het appartement loopt u zo naar de twee gemeenschappelijke ruimtes met een keuken waar samen gekookt kan worden. Deze ruimtes fungeren als gezellige woonkamer, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. U kunt hier een kopje koffie drinken, de maaltijd gebruiken, televisie kijken, spelletjes doen en meedoen aan activiteiten.

Rondom het gebouw vindt u een prachtige beleef- en beweegtuin, met een wandelpad, moestuintjes, beweegtoestellen, jeu de boulesbaan, een prieeltje, bankjes, planten, bloemen en kippen. 

 

Met deze bijzondere woonplek willen we graag een woonplek creëren in een huiselijke, vertrouwde omgeving. Hiermee hopen we een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van wonen van ouderen uit Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen en de regio.

profielfoto zwarte racker.png

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Klik dan op onderstaande knop en u wordt doorverwezen naar de website van de Zwarte Racker.

bottom of page