top of page

>

>

>

Vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures bij De Beek.

Wij zijn wel altijd op zoek naar vrijwilligers! Als het je leuk lijkt om vrijwilliger te worden bij de Beek, kom langs, stuur een mail naar sfunke@zwarteracker.nl of bel met Sjoerdtsje Funke 06-81205190.

 


Vacature Woonzorgcentrum Zwarte Racker
Ben jij de coachend teamleider die wij zoeken? Zie jij wat er nodig is voor goede zorg, blije bewoners, tevreden medewerkers en een duurzame organisatie? Wil jij ruimte voor je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van je medewerkers? 

Lees dan snel verder!

 

De Zwarte Racker is een kleinschalige woonvoorziening in Nieuw-Schoonebeek. Wij bieden 24-uurs verzorgd wonen aan ouderen die door fysieke en/of psychische beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen of willen wonen. Met onze appartementen bieden we een huiselijke, vertrouwde omgeving, met rondom een prachtige tuin die ook toegankelijk is voor de dorpsbewoners. Wij werken nauw samen met het naastgelegen Dagcentrum de Beek. Met deze bijzondere en mooie plek voor ouderen willen we graag een bijdrage leveren aan de leefbaarheid, vitaliteit en kwaliteit van wonen voor ouderen uit Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen en de regio. 

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een coachend teamleider voor 24 uren per week die het team coacht, ondersteunt en leiding geeft waar nodig. Het team organiseert veelal zelf het werk en zoekt oplossingen voor problemen die zich voordoen. Toch is het fijn en soms nodig, dat er iemand kritisch meekijkt en/of meedenkt om zo samen tot de beste oplossingen te komen en samen knopen door te hakken.

Het deelnemen aan externe overleggen, de Zwarte Racker en de Beek naar buiten vertegenwoordigen én het onderhouden van externe contacten, zijn ook onderdelen van je takenpakket.

Verder vragen wij van jou om de samenwerking tussen woonzorgcentrum De Zwarte Racker en Dagcentrum de Beek te versterken. Daarnaast willen we graag de verbinding met het dorp verder versterken. Lees hier verder.....

bottom of page