top of page

November Nieuws

De herfst is begonnen, de dagen worden korter en kouder, maar bij De Beek gebeurt er van alles!

Beweegtoestellen

Afgelopen tijd is er hard gewerkt in de gemeenschappelijke tuin achter De Beek en woonzorgcentrum Zwarte Racker. De beweegtoestellen hebben een nieuwe plek gekregen, zodat de cliënten op een betere en gezelligere manier aan hun conditie kunnen werken!

Biljarttafel
Dankzij een bijdrage die we mochten ontvangen van de RABO Club Support Actie hebben we een prachtige biljarttafel aan kunnen schaffen. Er wordt al enthousias
t gebruik van gemaakt! 

Dorpsbewoners die graag bij ons willen biljarten kunnen hiervoor in de weekenden en op de avonden terecht in dagcentrum de Beek.

Je kunt je aanmelden in dagcentrum De Beek bij Monica, op werkdagen tussen 9.00-12.00 op tel: 0524-541418. Monica werkt elke ochtend en weet wie er komen en of het biljart beschikbaar is. Bij gebruik van het biljart gelden een aantal afspraken. Vraag Monica naar de voorwaarden!

100 jaar
Op 29 oktober was het groot feest in De Beek; één van onze eerste cliënten van De Beek én bewoonster van Zwarte Racker vierde haar 100e verjaardag! Deze mijlpaal werd groots gevierd met een bezoek van de burgermeester, diverse interviews met kranten, RTV Drenthe én een brief van de koning!

Dag van de mantelzorger
Op 10 november was het de dag van de mantelzorger. Hét moment om alle mantelzorgers van de cliënten van De Beek onze waardering te laten blijken.

 

2022-11-10 foto dag van de mantelzorger.png
bottom of page