top of page

>

>

Het is lente!

22 maart 2022

De lente is begonnen!

De vogeltjes fluiten en de tuin begint langzaam tot bloei te komen....

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers kan iedereen weer heerlijk genieten van het fijne terras bij ons dagcentrum.

 

De twee groepen op de dagopvang vullen zich iedere dag met oude bekenden, maar ook met een aantal nieuwe gezichten. Naast de dagelijkse bewegingsactiviteiten worden er lapjeskatten geknutseld, anderen doen spelletjes, maken een puzzel, lezen de krant of vinden het gezellig om bij te kletsen. En rond het middaguur geniet iedereen van een gezonde warme maaltijd.

Nu het mooie lenteweer is aangebroken stappen de cliënten regelmatig met een begeleider op de duofiets om een heerlijk ritje te maken door de mooie omgeving. Een ultieme belevenis!

Dagcentrum de Beek.jpg
De Beek (7).JPG
duofiets.jpg
De Beek (2).JPG
De Beek (13).JPG
De Beek (14).JPG

Foto's: De cliënten genieten van de zon op het terras; er worden vrolijke lapjeskatten geknutseld en de eerste ritjes op de duofiets zijn gemaakt. Ondanks enige stormschade hebben we een nieuwsgierig pimpelmeesje en lopen de kippen weer vrolijk in de ren.

Paasdiner voor onze cliënten

Nu de coronamaatregelen soepeler zijn geworden en we meer vrijheid krijgen om dingen te doen, hopen we een aantal activiteiten op te starten die lange tijd niet mogelijk waren. Zo gaan we met Pasen met alle cliënten (coronaproof) uit eten in restaurant D'Aol Meul in Veenoord.

Coronabanen

Sinds kort hebben we een aantal medewerkers in dienst met een coronabaan. Coronabanen zijn tijdelijke banen waarmee onze zorgprofessionals worden ondersteund gedurende de coronacrisis. Met deze extra medewerkers kunnen we nog meer leuke dingen doen met de cliënten. Daarnaast krijgen deze medewerkers de kans om kennis te maken met het vak én, wie weet, vinden ze daarna een mooie baan in de zorg!

bottom of page