top of page

>

>

Hej't al heurd? - Opening

6 februari 2020

In de febriuari-editie van dorpskrant Hej't al Heurd? staat een artikel over zorgvoorziening de Zwarte Racker. Een van de onderdelen uit dit artikel gaat over de opening van zorgvoorziening de Zwarte Racker:

De opening van de Zwarte Racker was een groot succes. De officiële opening werd verricht door mevrouw Voppen die een lint doorknipte waarmee de Zwarte Racker officieel geopend was.

Wethouder Jisse Otter van de gemeente Emmen heeft gesproken en aangegeven wat het belang is van een woonzorgcentrum in het eigen dorp waardoor je zo lang als je wilt in je eigen dorp kunt blijven wonen. Hij sprak ook zijn waardering uit voor dit project. De eerste bewoners zijn gearriveerd en zij hebben in een grote plantenbak zaadjes gepoot en we hopen dat hier mooie bloemen gaan groeien, zoals wij ook hopen dat de Zwarte Racker gaat bloeien.

Ook de bijeenkomst met de dorpsbewoners was een groot succes, veel mensen zijn wezen kijken naar het pand en het mooie uitzicht.

opening 1.jpg
opening 2.jpg
opening 4.jpg
opening 3.jpg
bottom of page