top of page

>

>

Bezichtiging

19 november 2019

In de febriuari-editie van dorpskrant Hej't al Heurd? staat een artikel over zorgvoorziening de Zwarte Racker. Een van de onderdelen uit dit artikel gaat over de bouw van zorgvoorziening de Zwarte Racker:

Nadat er een jaar hard gewerkt is aan de bouw van het woonzorgcentrum De Zwarte Racker, kunnen we u nu verheugd meedelen dat het gebouw dit jaar klaar is en dat de eerste bewoners hier komen wonen vanaf 1 januari 2020.

We hebben een prachtige groep medewerkers voor dit centrum aan kunnen nemen en de toekomstige bewoners worden momenteel benaderd. Zo goed als alle appartementen zijn verhuurd. Op moment van schrijven lijkt er nog 1 appartement vrij te zijn.

Om dit heugelijke feit te vieren wordt het centrum op 19 december a.s. officieel geopend door de Wethouder J. Otter van de gemeente Emmen. Voor deze opening nodigen we verschillende mensen uit maar hebben we helaas onvoldoende ruimte voor alle dorpsbewoners.

Daarom nodigen we graag alle geïnteresseerde dorpsbewoners uit voor een bezichtiging met een hapje en een drankje op vrijdag 20 december a.s. vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het maken van de beleef- en beweegtuin; met de opening is er rondom het pand al een mooi pad aangelegd zodat iedereen het pand kan betreden.

Daarna wordt de tuin afgemaakt met beweegtoestellen en is de tuin toegankelijk voor iedereen in het dorp en we hopen dat er veel mensen gebruik van komen maken.

bezichtiging 2.jpg
onderhoud.jpg
verbouwing zwarte racker.jpg
bezichtiging 1.jpg
bottom of page