top of page

>

>

>

Ervaringen van medewerkers

Medewerkerstevredenheidsonderzoek
In 2022 hebben we een medewerkerstevredenheidsonderzoek gehouden onder al onze medewerkers. Hier lees je meer over wat zij het leukst vinden van het werken bij De Beek.

Stagiair Hidde.JPG

De ervaring van onze stagiair over stage lopen bij dagcentrum De Beek:

"Ik vind het een superleuke plek om stage te lopen.

De sfeer is gemoedelijk, vertrouwd en gezellig.

Er is veel persoonlijke aandacht voor de cliënten, zelf vind ik dit erg belangrijk.

Het is een stageplek waar je een enorme voldoening van zult krijgen. Er zijn verschillende soorten doelgroepen die bij De Beek komen. Zo kun je er zelf ook achter komen wat goed bij je past. De sfeer tussen je mede-stagiairs/collega’s is ook heel erg goed. Iedereen wordt hetzelfde behandeld, ongeacht je functie. Ik raad stagelopen bij de Beek dan ook oprecht aan".

keukenmedewerker Gré.JPG

Onze keukenmedewerkster Gré over haar vrijwilligerswerk bij De Beek
"De keuken is een drukke klus. Meestal kom ik wat eerder om gezellig koffie te drinken met de cliënten. Dan ga ik aan de slag. Eerst overleggen we wat we gaan eten en wat er al is klaargelegd door de groepsleider. Dan aan de slag. Het is een warm maar dankbaar werkje. Grote ovens helpen me om alles warm te maken. Daarnaast zorg ik dat er verse slamengsels gemaakt worden. Zomers zelfs sla uit eigen moestuin, direct onder het keukenraam. Ik hou rekening met de wensen van de cliënten en zorg dat de serveerwagens gereed zijn rond 12.00 uur. Even helpen opdienen en dan pauze. Na de pauze helpen afruimen en de vaatwasser aanzetten. Uiteindelijk is rond 14.00 uur alles weer opgeruimd."

bottom of page