Aanmelden voor de dagbesteding

Aanmelden voor de dagbesteding

Denkt u dat dagbesteding iets voor u kan zijn? Of bent u mantelzorger en denkt u dat dagbesteding een uitkomst is voor degene voor wie u zorgt? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-44 61 63 81 (Lenie Voppen) of via 06-11 88 94 14 (Gerda Kamps). Ook kunt u bellen naar het dagcentrum via 0524-541418.

Om de dagbesteding ook in corona-tijd zo veilig mogelijk te houden, testen wij onze cliënten wekelijks middels een sneltest. Zo hopen wij de dagbesteding zo lang mogelijk veilig toegankelijk te houden voor onze cliënten.

Wanneer u zich bij ons aanmeldt plannen wij altijd een gesprek met u over de mogelijkheden. Als een aanvraag voor u passend is melden wij u aan bij de Toegang, die dan bepaalt of u in aanmerking komt voor een indicatie. Alleen met een indicatie kunt u bij het dagcentrum komen.

Het dagcentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Afhankelijk van de indicatie die de gemeente afgeeft, wordt het aantal dagdelen dat u kunt komen vastgesteld.

Voor vervoer wordt gezorgd: Wij zorgen ervoor dat u gehaald en gebracht wordt van en naar huis en het dagcentrum. Dat gebeurt  middels een taxi of met een van onze eigen vervoermiddelen.

Er gelden een tweetal uitsluitingsgronden voor deelname aan Dagcentrum De Beek:

  • Cliënten die een tillift nodig hebben;
  • Cliënten die één op één- zorg nodig hebben